Skip to Content

 

Obţineţi reduceri la articolele alese. Surprindeţi cu „Este ceea la ce am visat”.

Oferta este valabilă: până la 31 decembrie 2021.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online în toată lumea.

Pentru deţinătorii următoarelor carduri Mastercard®: Prepaid, Debit, Maestro, Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite & Business.

Cum să profitați de reducere

Pentru a obţine reducerea, introduceți codul promoțional IWMC15 în timpul perfectării comenzii. Reducerea va fi aplicată automat.

Condiţiile promoţiei

IWOOT este lider în comerțul online de cadouri, tehnică electronică, jucării, articole vestimentare și obiecte de decor. Fondat în 2000, IWOOT este locul unde puteţi găsi ceva deosebit. Dacă căutați ceva unic, aţi făcut alegerea corectă, pentru că aici veți găsi cadoul dorit. Vizitați magazinul online pur şi simplu pentru inspirație sau pentru a căuta cadouri pentru Ziua Mamei sau pentru aniversarea nunții bunicilor. Surprindeți familia și persoanele apropiate cu cadouri deosebite.

  • IWOOT oferă o reducere de 15 % la achiziții pentru deținătorii Mastercard.
  • Oferta este valabilă pentru comenzile de orice valoare.

Excepţii

  • Codul promoțional nu poate fi utilizat împreună cu alte promoții sau oferte, dacă nu se specifică altfel.
  • Toate codurile promoționale (promoții) se supun unei valori maxime a reducerii echivalentă cu £1 (o lira sterlină) la 1 % (un procent) reducere. De exemplu, un cod de reducere de 10 % oferă o reducere maximă de £10, un cod de reducere de 20 % oferă o reducere maximă de £20.
  • Periodic și la propria sa discreție, IWOOT poate ridica sau reduce valoarea nominală a reducerilor pentru promoții individuale.
  • Toate voucherele cu coduri IWOOT nu se aplică pentru: console de jocuri, tehnică electronică, iPad-uri, toate „Experience Day”, calculatoare şi produse de divertisment și anumite articole cu reducere.

Reguli şi condiţii

Detaliile și condițiile de vânzare a articolelor pot fi accesate aici: iwantoneofthose.com/help/terms-conditions.list