Skip to Content

 

Tindeți spre perfecțiune și primiți o reducere de 20% la produsele pentru înfrumusețare.

Perioada ofertei: până la 31 decembrie 2022.

Disponibilitatea ofertei: comenzi online efectuate în toată lumea.

Pentru deținătorii de carduri Mastercard®: Prepaid, Maestro și toate tipurile de carduri de credit/debit: Standard, Gold, Platinum, World, World Black Edition, World Elite și Business.

Cum să profitați de ofertă

Pentru a obține reducerea, adăugați articolele selectate în coșul de cumpărături și introduceți codul unic LFMASTER22 pe lookfantastic.com Reducerea de 20 % se aplică la suma totală a achiziției.

Condițiile ofertei

LOOKFANTASTIC este platforma online nr. 1 în domeniul înfrumusețării premium din Europa, cu o selecție de 22.000 de produse de la mărci de top, inclusiv Dolce & Gabbana, Eve Lom, La Mer, MAC, Kérastase și Yves Saint Laurent.

Site-ul conține peste 650 de mărci de frumusețe premium pentru a vă ajuta să arătați fantastic! Oferind sfaturi de specialitate celor 1,4 milioane de utilizatori zilnici, LOOKFANTASTIC satisface toate nevoile dvs. de frumusețe, de la sfaturi de îngrijire a pielii și a părului până la lifehack-uri populare.

  • LOOKFANTASTIC oferă o reducere de 20 % la efectuarea de achiziții pentru deținătorii de carduri Mastercard.
  • Oferta este disponibilă pentru comenzi de orice valoare.

Excepții

  • Codul promoțional nu poate fi utilizat în combinație cu alte coduri promoționale, promoții, oferte sau la produse cu reducere.
  • Lista de articole pe LOOKFANTASTIC care nu sunt eligibile pentru reducere: lookfantastic.com/offers/full-exclusions.list

Termeni și condiții

Termenii și condițiile complete de vânzare a mărfurilor pot fi accesate pe lookfantastic.com/info/terms-conditions.list