Skip to Content

 

Beneficiați de reduceri la închirieri auto pe Avis. Extindeți-vă orizonturile.

Perioada ofertei: 31 decembrie 2024.

Disponibilitatea ofertei: se aplică închirierii auto în Europa, SUA, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Australia, Noua Zeelandă și America Latină.

Pentru deținătorii de carduri Mastercard®: cardurile de credit/debit Gold, Platinum, World & Business.

Condițiile ofertei

În cadrul parteneriatului, Avis și Mastercard oferă o reducere de până la 20% deținătorilor de carduri World, Platinum, Gold și Business. O reducere de minim 10% este întotdeauna disponibilă pentru deținătorii de carduri Mastercard. Rezervați un automobil pe site și obțineți până la 20% reducere și privilegii suplimentare ale programului Avis Preferred.

Cum să profitați de ofertă

La rezervare, introduceți datele dvs., selectați tipul cardului dvs. Mastercard și primiți automat o reducere de până la 20%.

Reducerea depinde de locul rezervării, dar se aplică atât rezervărilor interne, cât și internaționale. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile pentru mai multe informații.

Pentru a deveni membru al programului Avis Preferred, trebuie să urmați următorii pași:

1) Deținătorii de carduri (doar membrii noi) pot accesa programul Avis Preferred înregistrându-se pe site. În funcție de tipul cardului, utilizați următoarele coduri: World - MC World; Platinum - MC Platinum; Gold - MC Gold; Business - MC Small Business.

2) Pentru a închiria o mașină, deținătorii de carduri trebuie să-și introducă numărul aici.

Clienții care sunt deja membri ai programului Avis Preferred trebuie să completeze acest formular pentru a adăuga oferta Mastercard la profilul lor Avis Preferred.

Excepții

  • Reducerea este disponibilă pentru închirieri în întreaga lume și va varia în funcție de disponibilitate și perioadă a anului.
  • Oferta nu poate fi utilizată împreună cu alte reduceri, promoții sau oferte.
  • Tarifele standard Avis se aplică în întreaga lume, dar nivelul reducerii variază de la o țară la alta.

Termeni și condiții

Termenii și condițiile complete pot fi accesate pe one.avisworld.com/en_GB/Avis-Mastercard/Termsandconditions