Skip to Content

 

Beneficiați de reduceri și beneficii speciale. Odihniți-vă și recuperați-vă.

Perioada ofertei: rezervați și finalizați călătoria până pe 30 iunie 2023.

Disponibilitatea ofertei: se aplică în hotelurile Hotel Indigo®, Regent® Hotels & Resorts, InterContinental®, Hotels & Resorts și Kimpton®, Hotels & Restaurants din Europa.

Pentri deținătorii de carduri Mastercard®: carduri de credit/debit Platinum, World, World Black Edition și World Elite.

Cum să profitați de ofertă

Rezervați 2 sau mai multe nopți la Regent® Hotels & Resorts, InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels & Restaurants și Hotel Indigo® cu cardul premium Mastercard® și primiți o reducere de 10 % și beneficii speciale.

Condițiile ofertei

Deținătorii de carduri premium Mastercard pot accesa această ofertă exclusivă la hoteluri de lux din toată Europa: Regent® Hotels & Resorts, InterContinental® Hotels & Resorts, Kimpton® Hotels & Restaurants și Hotel Indigo®.

Rezervați un sejur de 2 sau mai multe nopți cu un card Mastercard cu o reducere de 10% și beneficiați de privilegii speciale:

  • depozit la hotel, pe care îl puteți cheltui în restaurant sau bar. Suma poate varia în funcție de hotel;
  • check-in devreme și check-out târziu;
  • upgrade gratuit la categoria camerei.

Excepții

  • Unele hoteluri participante pot aplica date-excepții (zile în care oferta nu este disponibilă). Factura finală va fi emisă în moneda locală a țării în care se află hotelul.
  • IHG își rezervă dreptul de a anula, suspenda sau modifica această ofertă și termenii fără notificare, în orice moment.
  • Pentru a participa la promoție, trebuie să rezervați o cameră cu 5 zile înainte de sosire cu un avans obligatoriu în valoare de prețul unei nopți. Pentru rezervările directe, această sumă poate fi rambursată integral într-un termen maxim de până la 7 zile (în funcție de regulile hotelului).

Termeni și condiții

Termenii și condițiile complete pot fi accesate aici.